Recital oktober en zaal Platform (veilinghuis Bernaerts)

Dag vrienden van Durlet

Ik ben momenteel bezig met de praktische organisatie van de recitals.

Graag wil ik voorstellen om de nieuwe site te vieren dat de mensen (max 10) die via sociale media plaatsen reserven een kortingscode krijgen van  bijvoorbeeld €2,5 voor het recital in oktober.

Voor het recital in december heb ik net ontdekt dat veilinghuis Bernaerts zelf een abonnementen dienst heeft €90 voor 5 concerten. Ik geef toe dat ik daar niet aan heb gedacht toen ik de nieuwe website aan het ontwikkelen was, dit is misschien ook iets dat we in de toekomst moeten voorzien. Los van het lidgeld.

Als ik het goed voor heb dan vragen ze €18 voor een recital. Ik denk dat we onze prijzen daar moeten aan aanpassen. Is het een idee dat ik naar een manier zoek dat als de abonnees van Bernaerts zich bij ons registeren en bijvoorbeeld een korting krijgen van €2 als ze via de Bernaerts link komen? Of laten we Bernaerts deze reservatie zelf afhandelen en dat ze ons de opbrengsten in vermindering brengen van de zaal huur maar ook met de korting van €2? Op voorwaarde dat we dan de namen en e-mail adressen van deze mensen aan onze database mogen toevoegen. Dit kan heel simpel geregeld worden als ze bij Bernaerts vermelden dat de reservatie gegevens voor ons recital worden overgedragen naar het Fonds.

Aangezien ons doel is om meer mensen naar het fonds te krijgen en naar onze toekomstige recitals en wedstrijden zou ik daar graag gebruik van willen maken tijdens de onderhandelingen.

Kan ik hier een akkoord voor krijgen? Of andere voorstellen?